O nas

O nas

Podjetje ETE je bilo ustanovljeno leta 1989. Ustanovil ga je inženir Stanko Kvartuh, energetik z bogatimi izkušnjami na področju lakirništva in površinske predobdelave.

Skozi skoraj 30 let bogate zgodovine je s sodelavci podjetje uspešno vodil čez zahtevne čase spremenljivega trga, vendar pa so s svojim znanjem uspeli zadovoljiti dovolj strank, da so napravili stabilno podjetje, ki ima dandanes reference po skoraj celi Evropi in tudi zunaj nje.

ETE d.o.o. je vodilno inženirsko podjetje na področju lakirništva in površinske predobdelave na območju Slovenije. S svojim znanjem in izkušnjami ponujamo rešitve za industrijske probleme tako za lesno, kot tudi za kovinsko predelovalno industrijo in industrijo umetnih mas.

Naši produkti so primerni tako za manj zahtevne kapacitete, kot tudi za večje industrijske obrate. Delo našega podjetja obsega razvojno-konstrukcijski postopek, vodimo pa tudi izdelavo ter postavitev. Na željo stranke pripravimo ustrezno konkurenčno ponudbo s predlagano tehnološko ustrezno rešitvijo problema.

V dogovorjenem časovnem roku izdelamo tehnične načrte in pripravimo vse potrebno za proizvodnjo in montažo. Stranki pa naročen izdelek predamo pripravljen za uporabo po principu »na ključ«.

Specializirani smo za področja:

 
 
 

Vizitka

Dolgi naziv: ETE podjetje za ekološko tehnološki engineering d.o.o.
Krajši naziv: ETE d.o.o. Ljubljana
Naslov: Letališka cesta 33, 1000 Ljubljana
Direktor: Matjaž Kvartuh

Matična številka: 5285054000
Davčna številka: 91473900
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun: SI56 0510 0800 0064 982 (ABANKA d.d.)
Datum vpisa subjekta v sodni register: 6.11.1989

 
 
 

NAŠE PREDNOSTI

VODILNI NA SVOJEM PODROČJU V SLOVENIJI
KONKURENČNE CENE
SODOBNA TEHNOLOGIJA
VEČ KOT 300 ZADOVOLJNIH STRANK
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.